FAIR-BIO-CAJE.CZ vydává vlastní newsletter

10.06.2011 10:00

Společnost Fair-bio-caje.cz se jako jedna z mála internetových obchodů rozhodla vydávat svůj vlastní elektronický zpravodaj. Vydání je plánováno jednou za měsíc a jeho cílem není zainteresované členy zahltit reklamními sloupky, nýbrž zajímavými články, recepty a tipy.

V současné době je newsletter bez názvu, proto byla v prvním čísle vyhlášena soutěž, jejímž účelem je nalézt vhodné jméno. Elektronický časopis bude k dispozici na stránkách www.fair-bio-caje.cz v sekci Newsletter. Aktuální informace jsou pravidelně zveřejňovány také na našem Facebooku www.facebook.com/FairBioCaje.

 Internetový obchod Fair-bio-caje.cz se zabývá prodejem a distribucí čajů, kávy a čokolády anglické značky Clipper Teas Ltd. Společnost Clipper vlastní certifikaci Fairtrade a Bio (Soil Association Certification Ltd.), která všem spotřebitelům zaručuje vysokou kvalitu nabízených produktů. Společnost figuruje na předních příčkách  prodejců čajů a kávy ve Velké Británii. Jeho výsadní postavení je potvrzeno i četnými cenami, které produkty získaly. Za zmínku zcela jistě stojí cena Grocer Food & Drink Awards 2011, Great Taste Awards 2010, Taste of the West Awards 2010, Soil Association Organic Food Awards 2010 a jiné.V internetovém obchodě Fair-bio-caje.cz lze kromě široké nabídky nápojů zakoupit také doplňky korespondující s nabízeným sortimentem.